Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Prelucrarea datelor personale

Datele cu caracter personal ale participantilor sunt prelucrate în conformitate cu legislația europeană și națională în vigoare. Participantilor le sunt garantate drepturile prevăzute de Regulamentul UE 679/2016. Participantii pot opta pentru înscrierea în concurs sub un pseudonim, datele reale precum numele și prenumele, adresa de email, numărul de telefon și eventual adresa poștală, în cazul în care aceasta este necesară pentru transmiterea premiilor, fiind cunoscute doar de organizator și prelucrate limitat pentru organizarea prezentului concurs, pentru a comunica cu participanții prin email, telefon sau sms pe perioada concursului și ulterior pentru a-i informa despre alte concursuri similare organizare de dpo-net.ro. Ramane la latitudinea fiecărui participant dacă împărtășește aceste informații cu restul concurenților,caz în care Organizatorul este exonerat de orice răspundere. Comunicarile în scop de marketing se vor realiza exclusiv pe platforma de comunicare, fara a utiliza adresele de email reale ale participanților. Datele cu caracter personal colectate de organizator nu vor fi transferate către terți decât în cazul în care acest lucru va fi necesar pentru ca participanții să poată intra în posesia premiilor câștigate. Organizatorul a limitat perioada de stocare a datelor la 12 luni.

Fiecare participant are posibilitatea de a descărca din platforma de comunicare o arhivă cu toate interacțiunile realizate de acesta. Fiecare participant are posibilitatea de a-și șterge propriul cont pe platforma de comunicare, în orice moment după finalizarea concursului, sau în orice moment în urma notificării organizatorului cu privire la retragerea din concurs.

Organizatorul a întreprins măsuri tehnice și organizatorice pentru a asigura un grad adecvat de securitate a bazei de date cu datele cu caracter personal, precum acces limitat, stocare securizata, back-up zilnic.

Politica Generală de Confidențialitate și de Protectia Datelor este disponibilă la urmatoarea adresa: https://dpo-net.ro/privacy-policy/

gazduire wordpress gazduire magazin online gazduire web wordpress gazduire domeniu gazduire site gazduire web web hosting gazduire web romania hosting romania domenii web inregistrare domenii server vps servere vps gazduire vps reseller gazduire web