Cum sa evitati amenzile GDPR. Explicatii si comentarii

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Pret: 157.50 Lei In stoc furnizor

Descriere:

Aceasta lucrare va familiarizeaza cu intreaga procedura de control si va ofera, prezentate intr-un mod foarte simplu, informatii 100% practice de genul:

  • care sunt atributiile Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP)
  • cum trebuie sa actionati in cazul unui control: ce faceti in momentul incare primiti o instiintare de la ANSPDCP, la ce persoane apelati, ce pasi aveti de urmat
  • ce amenzi s-au aplicat in anul precedent pe linie de GDPR si care au fost motivele pentru care ANSPDCP a aplicat sanctiuni
  • cum se poate ataca in instanta o sanctiune
  • ce rol joaca avocatul firmei si DPO-ul in cazul unui control

Este un ghid practic ce contine informatii importante despre modul in care se desfasoara un control din partea autoritatii cu atributii in acest sens si care analizeaza amenzile deja aplicate, pentru ca dvs. sa intelegeti ce aveti de facut in fiecare situatie expusa.

E suficienta o simpla sesizare la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) facuta de o persoana care considera ca i-ati incalcat dreptul la confidentialitatea informatiilor personale si ANSPDCP este obligata sa solutioneze respectiva sesizare!

Nu conteaza ca persoana in cauza este un fost angajat care vrea doar sa va creeze necazuri, nu conteaza ca sesizarea nu are de fapt niciun temei, ANSPDCP va veni la firma dvs. pentru verificari. Si cu aceasta ocazie chiar va poate descoperi cu ceva in neregula, fara nicio legatura cu sesizarea initiala!

 

Format: Stick
Anul aparitiei: 2020
Editura: Rentrop&Straton
Limba: Romana

 

Pentru a scurta timpul de livrare, comanda Dumneavoastra va fi livrata direct de catre Editura Rentrop&Straton. Datele din comanda sunt transferate automat catre Editura Rentrop&Straton pentru a putea onora comanda Dumneavoastra.

Taxa de livrare este in valoare de 12 lei + TVA. Daca valoarea comenzii dvs. depaseste 150 lei, va facem CADOU taxa de expediere.
Perioada de prelucrare, facturare si expeditie a comenzilor este de 48 ore.

gazduire website gazduire web