47 Modele de fise de evaluare a angajatilor

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Pret: 197.40 Lei In stoc

Descriere:

Fisa de evaluare are grija de banii tai! Ea iti spune cat de bun este angajatul tau, cat de eficient este, ce salariu merita sau daca este cazul sa-l concediezi!

Fisa de evaluare, intocmita in conformitate cu cerintele activitatilor desfasurate in cadrul firmei tale, alaturi de procedurile de evaluare a performantelor stabilite in Regulamentul intern:

  1. te ajuta sa beneficiezi permanent de o echipa de lucru performanta si dedicata;
  2. evidentiaza punctele slabe ale procesului de activitate si iti arata unde trebuie intervenit;
  3. are grija de banii tai, indicand clar angajatii care nu produc, ci doar consuma.

Setul de fise pe care ti-l propunem evidentieaza o larga paleta de criterii care se pot regasi sau nu pe fisa ta de evaluare.

Informatiile continute in fisa de evaluare a angajatului te ajuta sa verifici daca:

  • acesta se ridica la nivelul de performanta pe care l-ai cerut;
  • evolutia de la ultima evaluare este ascendenta;
  • gradul sau de implicare corespunde cerintelor pentru obtinerea unei productivitati ridicate;
  • nivelul sau de loialitate conduce la indeplinirea obiectivelor propuse;
  • respecta cu strictete normele impuse la locul sau de munca.

Setul de fise pe care ti-l propunem evidentieaza o larga paleta de criterii care se pot regasi /sau nu pe fisa ta de evaluare. Stick-ul 47 Modele de fise de evaluare te ghideaza pe drumul cel bun pentru intocmirea celei mai potrivite fise de evaluare a personalului tau angajat!

Daca iti place lucrarea 47 Modele de fise de evaluare a angajatilor, poti gasi mai multe produse pe aceasta tema in libraria online rs.ro. Rentrop & Straton are grija sa selecteze cele mai bune produse, bazandu-se atat pe comentariile criticilor, cat si pe parerile cititorilor ca tine. De aceea, am decis sa iti oferim sansa sa cumperi online din orice oras in care te afli lucrarea 47 Modele de fise de evaluare a angajatilor. Este o lucrare ce merita investitia, oferind informatii de interes. Dispunem de o gama diversa de produse in libraria noastra online, a carei marime depaseste numarul de produse specializate din multe alte librarii. Apreciem pasiunea ta, de aceea investim ca sa gasesti intotdeauna ce cauti pe rs.ro!
Pagini: N/A
Format: stick
ISBN: 978-973-722-737-9
Editura: Rentrop & Straton
Limba: Romana
Pentru a scurta timpul de livrare, comanda Dumneavoastra va fi livrata direct de catre Editura Rentrop&Straton. Datele din comanda sunt transferate automat catre Editura Rentrop&Straton pentru a putea onora comanda Dumneavoastra.
Taxa de livrare este in valoare de 12 lei + TVA. Daca valoarea comenzii dvs. depaseste 150 lei, va facem CADOU taxa de expediere.
Perioada de prelucrare, facturare si expeditie a comenzilor este de 48 ore.

gazduire website gazduire web