222 Formulare, Contracte, Acte Aditionale si Regulamente obligatorii in HR

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Pret: 202.65 Lei In stoc

Descriere:

Gasiti, intr-un singur loc, orice model de act/formular/decizie care va este necesar, economisiti timp si aveti siguranta intocmirii unui document complet, care respecta la virgula prevederile legale.

Orice control de la ITM cuprinde, invariabil, verificarea unor ACTE, DOCUMENTE, HARTII. Pe inspectori ii intereseaza mai putin explicatiile si justificarile verbale, ei lucreaza strict cu acte scrise si pe ele isi bazeaza verificarile.
E vorba aici atat despre actele foarte importante – contracte de munca, adeverinte medicale, fise de protectia muncii – cat si despre cele care dvs. vi se par marunte! Stick-ul 222 Formulare, Contracte, Acte aditionale si Regulamente obligatorii in HR vi le ofera pe tava, gata redactate! Efort minim pentru dvs.!
Format: STICK
ISBN: 978-606-47-0120-6
Editura: Rentrop&Straton
Limba: Romana

 

Pentru a scurta timpul de livrare, comanda Dumneavoastra va fi livrata direct de catre Editura Rentrop&Straton. Datele din comanda sunt transferate automat catre Editura Rentrop&Straton pentru a putea onora comanda Dumneavoastra.

Taxa de livrare este in valoare de 12 lei + TVA. Daca valoarea comenzii dvs. depaseste 150 lei, va facem CADOU taxa de expediere.
Perioada de prelucrare, facturare si expeditie a comenzilor este de 48 ore.

gazduire website gazduire web