Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Inscriere

In acest moment inscrierea in concurs nu mai este posibila, termenul maxim fiind 08 August 2019.

Participarea este GRATUITĂ și orice persoană cu varsta de minim 18 ani, din orice țară din Uniunea Europeană, se poate  înscrie online pe platforma dpo-net.ro în perioada 25.07.2019 - 08.08.2019. La acest concurs nu se pot înscrie angajații Organizatorului și rudele ale acestora.

Înscrierile se fac individual, urmând a se stabili prin tragere la sorți membrii fiecărei echipe.

Regulamentul concursului este disponibil, în mod gratuit, oricărui solicitant, fiind publicat și pe site-ul Organizatorului.

Procesul de înscriere cuprinde patru etape:

  1. Participantul completeaza formularul de înscriere online și îl transmite către Organizator
  2. Organizatorul trimite participantului un email,l pe adresa menționată în formularul de înscriere, conținând informații generale privind desfășurarea concursului și componența juriului. În felul acesta se validează și corectitudinea adresei de email.
  3. Participantul completează un formular de confirmare a înscrierii în concurs
  4. Organizatorul trimite participantului un email de confirmare a înscrierii cu datele de conectare în platforma de comunicare

Persoanele care nu completează formularul de confirmare până la data de 08.08.2019, nu primesc credențialele necesare conectării la platforma de comunicare și nu sunt considerate înscrise în concurs.

Fiecare participant are posibilitatea de a stabili un pseudonim (“nume de concurs”) care va fi vizibil de către ceilalți concurenți.

Adresa de email, numărul de telefon și numele real nu vor fi făcute publice. Ramane la latitudinea fiecărui participant dacă împărtășește aceste informații cu restul concurentilor.

Pentru a intra în posesia unui eventual premiu, participantul va pune la dispoziția organizatorilor o adresa de corespondență sau va contacta direct sponsorul pentru a intra în posesia premiului.

Fiecare participant va primi prin email un certificat de participare pe care va fi menționat numele pe care acesta l-a comunicat organizatorului în momentul înregistrării.

 

gazduire wordpress gazduire magazin online gazduire web wordpress gazduire domeniu gazduire site gazduire web web hosting gazduire web romania hosting romania domenii web inregistrare domenii server vps servere vps gazduire vps reseller gazduire web